Kontaktirajte nas

Pletix
Kamanje 102, 47282 Kamanje,
Karlovačka, Croatia

Tel: 047 758 856
E-mail: info@pletix.hr

O nama

PLETIX je vodeći hrvatski proizvođač ženskih, muških i dječjih kupaćih kostima. Osnovan je 1990. godine u Kamanju kod Karlovca, na području poznatom po tekstilnoj industriji.

Visoka kvaliteta našeg asortimana rezultat je obiteljske tvrtke sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u izvozu i proizvodnji za poznate europske brendove kao što su Sunflair, Protective, Colmar, Dolce & Gabbana itd.

50% naših proizvoda plasirano je maloprodajom u vlastitim PLETIX dućanima i veleprodajom na domaćem  tržištu, a izvoz kontinuirano seže diljem Europe kao i šireg međunarodnog tržišta.

Kao vodeći brend na domaćem tržištu, naši kupaći kostimi nošeni su i na godišnjem izboru za Miss Universe, Miss Sporta, Miss Turizma i drugim izborima ljepote.

Svake godine naši trendovi i dizajn izviru iz vodećih modnih sajmova kao što je Interfiliere u Parizu, na kojem sudjelujemo i kao izlagač.

Pletix brend će zadovoljiti svakoga tko  želi ostavit dojam trenda, mladenačkog ili klasičnog stila, uz zajamčenu visoku kvalitetu i izdržljivost naših proizvoda.